Huomioitavaa juuri nyt

Itsenäisyysviikon kuljetukset

29.11.2019

Ensi viikon itsenäisyyspäivä aikaistaa tai myöhästyttää tyhjennyksiä. Tämän vuoksi jäteastia kannattaa siirtää tienvarteen jo muutamaa päivää ennen normaalia tyhjennyspäivää.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Hankasalmen jätelaskujen lähetys viivästynyt

25.11.2019

Postilakko vaikuttaa myös jätelaskutukseen. Sammakkokangas sai laskutettua suuren osan syksyn jätelaskuista ennen Postin lakkoa, mutta vielä esimerkiksi Hankasalmi on laskuttamatta.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

1.9.2020 Äänekoskenkuljetuksia hoitaa kaksi eri yritystä

22.11.2019

Sammakkokangas Oy on kilpailuttanut Äänekosken alueen jätteenkuljetuksen 1.9.2020 alkaen.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Liukkaat tiet estävät jäteastian tyhjennyksiä

18.11.2019

Liukkaat tiet aiheuttava paikoitellen ongelmia jäteastiatyhjennyksiin, minkä vuoksi jäteastiaa ei päästä tyhjentämään.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Ajankohtaista

31.10.2019

Ajankohtaista asiaa Sammakkokankaan loppuvuoden toiminnasta

Lue lisää

Tiedotteet

Uudet jätehuollon käytännöt voimaan vuoden 2020 alusta alkaen

4.11.2019 - Yritysten jätehuolto muuttuu vuoden alussa, kun materiaalitorin käyttö alkaa. Sammakkokangas kunnallisena jäteyhtiönä tarjoaa yrityksille palveluita siinä tilanteessa, jossa muuta palvelua ei ole kohtuudella saatavilla. Tarve todennetaan jatkossa materiaalitorin kautta.

Multia ja Hankasalmi yhtiön osakkaiksi

29.10.2019 - Sammakkokangas Oy:n kuntaomistuspohja laajenee jälleen, kun Multian ja Hankasalmen kunnat liittyvät yhtiön osakkaiksi.

Petäjävedelle avattu keräyspisteitä

24.10.2019 - Aluekeräyspisteitä on avattu keskustaan, Kintaudelle ja Kulmalaan. Hyötyjätteiden keräystä kustannetaan perusmaksulla.

 

KAIKKI TIEDOTTEET

Sammakkokangas on kuntien omistama jäteyhtiö.

Jätepalvelut • Jäteneuvonta • Jätteiden keräys ja käsittely • Jäteastioiden myynti

 

Sähköinen asiointipalvelu mahdollistaa jätehuolto- asioiden hoitamisen 24/7

Sähköinen asiointi mahdollistaa jäteasioiden hoitamisen kellonajasta riippumatta. Yhtiön asiakaspalvelu toki palvelee jatkossakin arkisin klo 9 – 15:

044 4685 502 • info@sammakkokangas.fi

 

ASIOI VERKOSSA

 

Näin otat sähköisen asioinnin käyttöön

 

1. Avaa sähköinen asiointi klikkaamalla pinkkiä pisarasymbolia (Asioi verkossa) tämän sivun oikeasta yläkulmasta tai oheisesta painikkeesta.

2. Sähköistä asiointia varten tarvitset viimeisimmän jätelaskusi. Käyttäjätunnuksena toimii laskulta löytyvä asiakasnumerosi ja ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasanana laskun numero. Salasana tulee muuttaa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen.

3. Jätehuoltopalvelun voi tilata sähköisen asioinnin aloitussivulta löytyvän Liity jätehuoltoon -painikkeen kautta. Sähköistä asiointipalvelua voi käyttää, vaikka ei vielä olisi jätehuollon asiakas.

 

Vuosikatsaus

Yhtiön viidestoista toimintavuosi oli varsin työntäyteinen. Merkittäviä toimia olivat mm. Petäjäveden kunnan liittyminen yhtiön osakkaaksi. Sammakkokangas on jatkanut yhteistyötä Riikinvoima Oy:n ekovoimalaitoshankkeessa sekä osallistunut Circwaste hankkeeseen.

 

LUE LISÄÄ

Arkisto

Sammakkokangas toteutti 15 vuoden toimintansa kunniaksi kalenterin vuodelle 2019. Kalenteri löytyy sähköisesti klikkaamalla kuvaa. Paperisen version voi tilata asiakaspalvelustamme.

Sieppaa2.jpg

Asiakaslehti

lehti (2).jpg 

UUSIN JULKAISU

ARKISTO

 
 

Sydän-Suomen jätelautakunta

 

Sydän-Suomen jätelautakunta on kuntien yhteinen viranomainen ja sen isäntäkuntana toimii Saarijärven kaupunki. Muut jäsenkunnat ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Uurainen ja Äänekoski sekä osittaisena jäsenenä Pihtipudas ja Viitasaari. Jätelautakunta hoitaa toimialueensa jätelain (646/2011) mukaiset viranomaistehtävät ja linjaa jätehuollon palvelutason.

 

LUE LISÄÄ