Huomioitavaa juuri nyt

Jäteasemat palvelevat viikoittain läpi kesän

6.6.2019

Sammakkokankaan ylläpitämät jäteasemat palvelevat läpi kesän viikottain.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Täydentävän muovipakkauskeräyksen pisteet

3.6.2019

Sammakkokangas aloittaa muovipakkausten täydentävän keräyksen osakaskunnissamme kesäkuun alussa. Lue tarkemmat pisteiden sijainnit tästä.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Mullan ja kuorikatteen myyntiä

16.5.2019

Tämän kesän multakuorma on saapunut, joten nyt on mahdollista ostaa taas Sammakkokankaan jätekeskuksesta multaa. Myös männynkuorikatetta on myynnissä.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Tunnistatko vaaralliset jätteet?

4.3.2019

Vaarallinen jäte on jätettä, joka kemiallisen tai muun ominaisuutensa takia aiheuttaa väärään paikkaan joutuessaan erityistä vaaraa tai haittaa terveydelle tai ympäristölle.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Muovi ­– sekajäteastian suurin täyttäjä

1.3.2019

Yleinen kiinnostus jätehuolto kohtaan on kasvanut kierrätysinnon myötä. Kiertotalouden edistäminen ja ilmaston muutos ovat usein esillä eri medioissa.

Lue lisää

Tiedotteet

Juhannusaaton vaikutus jäteastiatyhjennyksiin

17.6.2019 - Juhannusaatolle sattuvista jäteastiatyhjennyksistä osa hoidetaan jo ennakkoon aikaisemmin viikolla ja osa saattaa siirtyä juhannuksen jälkeiselle viikolle.

Katsaus vuoteen 2018

11.6.2019 - Olemme koonneet keskeiset tiedot vuoden 2018 toiminnoista ja taloudesta.

Aluekeräyspisteiden käyttö

11.6.2019 - Toimialueellamme on noin 120 yhtiön ylläpitämää aluekeräyspistettä. Toivomme, että niiden käyttö olisi asianmukaista

 

KAIKKI TIEDOTTEET

Sammakkokangas on moderni kierrätyslaitos Saarijärvellä.

Jätepalvelut • Jäteneuvonta • Jätteiden keräys ja käsittely • Jäteastioiden myynti

 

Sähköinen asiointipalvelu mahdollistaa jätehuolto- asioiden hoitamisen 24/7

Sähköinen asiointi mahdollistaa jäteasioiden hoitamisen kellonajasta riippumatta. Yhtiön asiakaspalvelu toki palvelee jatkossakin arkisin klo 9 – 15:

044 4685 502 • info@sammakkokangas.fi

 

ASIOI VERKOSSA

 

Näin otat sähköisen asioinnin käyttöön

 

1. Avaa sähköinen asiointi klikkaamalla pinkkiä pisarasymbolia (Asioi verkossa) tämän sivun oikeasta yläkulmasta tai oheisesta painikkeesta.

2. Sähköistä asiointia varten tarvitset viimeisimmän jätelaskusi. Käyttäjätunnuksena toimii laskulta löytyvä asiakasnumerosi ja ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasanana laskun numero. Salasana tulee muuttaa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen.

3. Jätehuoltopalvelun voi tilata sähköisen asioinnin aloitussivulta löytyvän Liity jätehuoltoon -painikkeen kautta. Sähköistä asiointipalvelua voi käyttää, vaikka ei vielä olisi jätehuollon asiakas.

 

Vuosikatsaus

Yhtiön viidestoista toimintavuosi oli varsin työntäyteinen. Merkittäviä toimia olivat mm. Petäjäveden kunnan liittyminen yhtiön osakkaaksi. Sammakkokangas on jatkanut yhteistyötä Riikinvoima Oy:n ekovoimalaitoshankkeessa sekä osallistunut Circwaste hankkeeseen.

 

LUE LISÄÄ

Arkisto

Sammakkokangas toteutti 15 vuoden toimintansa kunniaksi kalenterin vuodelle 2019. Kalenteri löytyy sähköisesti klikkaamalla kuvaa. Paperisen version voi tilata asiakaspalvelustamme.

Sieppaa2.jpg

Asiakaslehti

lehti (2).jpg 

UUSIN JULKAISU

ARKISTO

 
 

Sydän-Suomen jätelautakunta

 

Sydän-Suomen jätelautakunta on kuntien yhteinen viranomainen ja sen isäntäkuntana toimii Saarijärven kaupunki. Muut jäsenkunnat ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Uurainen ja Äänekoski sekä osittaisena jäsenenä Pihtipudas ja Viitasaari. Jätelautakunta hoitaa toimialueensa jätelain (646/2011) mukaiset viranomaistehtävät ja linjaa jätehuollon palvelutason.

 

LUE LISÄÄ