Huomioitavaa juuri nyt

Avoimet ovet Sammakkokankaan jätekeskuksessa

18.9.2018

Jätekeskus on avoinna torstaina 18.10.2018 klo 8 - 20.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Puutarhajätekampanjat tulevat

18.9.2018

Sammakkokangas järjestää osakaskunnissaan puutarhajätteiden vastaanoton.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Äänekosken kuljetuspäätös

13.6.2018

Äänekosken jätteenkuljetukset muuttuvat 2020. Jätelautakunta on päättänyt kokouksessaan 29.5.2018, että Äänekoskella siirrytään kunnan järjestämään jätteenkuljetukseen 1.9.2020 alkaen. Päätös koskee kunnan vastuulla olevia, kiinteistöiltä kerättäviä seka- ja biojätteitä sekä hyötyjätteitä (lasi, metalli, kartonki).

Lue lisää

Tiedotteet

Liimattalan aluekeräyspiste

30.8.2018 - Liimattalan aluekeräyspiste avattu

Jätelain uudistuksesta

28.8.2018 - Ympäristöministeriö on valmistellut jätelakimuutosta, joka toisi alalle byrokratiaa lisäävän jätteiden ja sivuvirtojen sähköisen tietoalustaan.

Ampiaiset riski jätteenkuljettajalle

27.7.2018 - Ampiaiset löytävät suojaisan pesäpaikan jätekatoksista tai -astioista. Jätehuollon tilaajan vastuulla on huolehtia, että jäteastia on turvallisesti jätekuljettajan tyhjennettävissä. Jos astian lähistöllä on kiukkuisia ampiaisia, voi astia jäädä kokonaan tyhjentämättä. Hukkakäynnistä veloitetaan normaali jätetaksan mukainen maksu.

 

KAIKKI TIEDOTTEET

Sammakkokangas on moderni kierrätyslaitos Saarijärvellä.

Jätepalvelut • Jäteneuvonta • Jätteiden keräys ja käsittely • Jäteastioiden myynti

 

Sähköinen asiointipalvelu mahdollistaa jätehuolto- asioiden hoitamisen 24/7

Sähköinen asiointi mahdollistaa jäteasioiden hoitamisen kellonajasta riippumatta. Yhtiön asiakaspalvelu toki palvelee jatkossakin arkisin klo 9 – 15:

044 4685 502 • info@sammakkokangas.fi

 

ASIOI VERKOSSA

 

Näin otat sähköisen asioinnin käyttöön

 

1. Avaa sähköinen asiointi klikkaamalla pinkkiä pisarasymbolia (Asioi verkossa) tämän sivun oikeasta yläkulmasta tai oheisesta painikkeesta.

2. Sähköistä asiointia varten tarvitset viimeisimmän jätelaskusi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla käyttäjätunnuksena toimii laskulta löytyvä asiakasnumerosi ja salasanana laskun numero. Salasana tulee muuttaa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen.

3. Jätehuoltopalvelun voi tilata sähköisen asioinnin aloitussivulta löytyvän Liity jätehuoltoon -painikkeen kautta. Sähköistä asiointipalvelua voi käyttää, vaikka ei vielä olisi jätehuollon asiakas.

 

Vuosikatsaus

Yhtiön neljästoista toimintavuosi oli varsin työntäyteinen. Merkittäviä toimia olivat mm. Äänekosken kaupungin liittyminen yhtiön osakkaaksi. Sammakkokangas on jatkanut yhteistyötä Riikinvoima Oy:n ekovoimalaitoshankkeessa.

 

LUE LISÄÄ

Arkisto

Asiakaslehti

 

UUSIN JULKAISU

ARKISTO

Sydän-Suomen jätelautakunta

 

Sydän-Suomen jätelautakunta on kuntien yhteinen viranomainen ja sen isäntäkuntana toimii Saarijärven kaupunki. Muut jäsenkunnat ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Uurainen ja Äänekoski sekä osittaisena jäsenenä Pihtipudas ja Viitasaari. Jätelautakunta hoitaa toimialueensa jätelain (646/2011) mukaiset viranomaistehtävät ja linjaa jätehuollon palvelutason.

 

LUE LISÄÄ