Huomioitavaa juuri nyt

Sydän-Suomen jätelautakunta on vahvistanut uudet jätehuoltomääräykset

1.9.2022

Sammakkokankaan osakaskuntien alueella toimiva jäteviranomainen Sydän-Suomen jätelautakunta on vahvistanut uudet jätehuoltomääräykset kokouksessaan 30.8.2022.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Omenoiden käsittely

16.8.2022

Olemme saaneet viime aikoina useita kyselyitä liittyen omenoihin, jotka ovat syystä tai toisesta käyttökelvottomia. Miten niiden kanssa tulisi toimia?

Lue lisää

Tiedotteet

Puutarhajätekampanjat

8.9.2022 - Lokakuussa järjestetään puutarhajätteiden vastaanotto jätekeskuksessa, asemilla sekä Äänekoskella lumenkaatopaikalla (Holvihalli).

Lajitteluasemilla siirrytään talviaikaan 1.11.2022

1.9.2022 - Lajitteluasemista osa menee talveksi kiinni 1.11.2022 alkaen. Läpi vuoden palvelevia asemia ovat Karstula, Uurainen, Petäjävesi ja Äänekoski. Sammakkokankaan jätekeskus on avoinna läpi vuoden.

Itsepalveluasiointi Koukussa

4.6.2022 - Laajennamme Äänekosken lajitteluasema Koukun asiointia itsepalveluajoilla. Kokeilu käynnistetään maaliskuussa. Ajan varaaminen tapahtuu kotisivujemme kautta. Ensimmäiset itsepalveluajat on varattavissa perjantaille 1.4.2022. Aikoja pääsee varaamaan viikon 13 alussa.

 

KAIKKI TIEDOTTEET

Sammakkokangas on kuntien omistama jäteyhtiö.

Jätepalvelut • Jäteneuvonta • Jätteiden keräys ja käsittely • Jäteastioiden myynti

 

Sähköinen asiointipalvelu mahdollistaa jätehuolto- asioiden hoitamisen 24/7

Sähköinen asiointi mahdollistaa jäteasioiden hoitamisen kellonajasta riippumatta. Yhtiön asiakaspalvelu toki palvelee jatkossakin arkisin klo 9 – 15:

044 4685 502 • info@sammakkokangas.fi

 

ASIOI VERKOSSA

 

Näin otat sähköisen asioinnin käyttöön

 

1. Avaa sähköinen asiointi klikkaamalla pinkkiä pisarasymbolia (Asioi verkossa) tämän sivun oikeasta yläkulmasta tai oheisesta painikkeesta.

2. Sähköistä asiointia varten tarvitset viimeisimmän jätelaskusi. Käyttäjätunnuksena toimii laskulta löytyvä asiakasnumerosi ja ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasanana laskun numero. Salasana tulee muuttaa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen.

3. Jätehuoltopalvelun voi tilata sähköisen asioinnin aloitussivulta löytyvän Liity jätehuoltoon -painikkeen kautta. Sähköistä asiointipalvelua voi käyttää, vaikka ei vielä olisi jätehuollon asiakas.

 

Vuosikatsaus

Yhtiön 18. toimintavuosi oli kiireinen. Kuljetusten osalta urakka-alue laajeni Petäjävedelle ja palvelutason mukaisten muutosten vieminen käytäntöön puhutti paljon. Asiakaspalvelu hoidettiin osin etänä eli Sammmakkokankaalla on ollut puhelinpalvelu käytössä. Myös yhteistyöpalaverit pidettiin suureksi osaksi etäyhteyksin. Lajitteluasemien ja jätekeskuksen palveluita kehitettiin edelleen ja lajittelumahdollisuuksia parannettiin.

 

 

LUE LISÄÄ

Arkisto

Tiedotuslehti

sammakkonews.jpg
 

UUSIN JULKAISU

ARKISTO

Sydän-Suomen jätelautakunta

 

Sydän-Suomen jätelautakunta on kuntien yhteinen jätehuoltoviranomainen ja sen isäntäkuntana toimii Saarijärven kaupunki. Muut jäsenkunnat ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Uurainen, Petäjävesi, Multia, Hankasalmi ja Äänekoski sekä osittaisena jäsenenä Pihtipudas ja Viitasaari.

Jätelautakunta hoitaa toimialueensa jätelain (646/2011) mukaiset viranomaistehtävät, joita ovat jätehuoltomääräysten, jätetaksan ja palvelutason vahvistaminen sekä jätehuoltoon liittymisen seuranta ja jätehuoltorekisterin ylläpitäminen.

 

LUE LISÄÄ