Huomioitavaa juuri nyt

Puutarhajätteiden vastaanotto kotitalouksille

30.9.2020

Lajitteluasemilla, jätekeskuksessa sekä Äänekoskella lumenkaatopaikalla järjestetään puutarhajätteiden vastaanotto lokakuussa.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Äänekosken jäteastiatyhjennykset muuttuvat 1.9.2020 alkaen

6.8.2020

Äänekosken alueen jäteastiatyhjennykset siirtyvät kunnan kilpailuttamaan malliin 1.9.2020. Sammakkokangas Oy kunnallisena yhtiönä operoi jatkossa astiatyhjennyksiä. Elokuun aikana kotitalouksille lähetetään lisätietoa kirjeitse.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Jätekeskuksessa myytävänä multaa ja kuorikatetta

22.4.2020

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Koronaviruksen vaikutukset jätehuoltoon

13.3.2020

Jäteastiatyhjennykset pyritään hoitamaan normaalisti koko Sammakkokankaan toimialueella.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Uudet jätehuollon käytännöt voimaan vuoden 2020 alusta alkaen

1.1.2020

Yritysten jätehuolto muuttuu vuoden alussa, kun materiaalitorin käyttö alkaa. Sammakkokangas kunnallisena jäteyhtiönä tarjoaa yrityksille palveluita siinä tilanteessa, jossa muuta palvelua ei ole kohtuudella saatavilla. Tarve todennetaan jatkossa materiaalitorin kautta.

Lue lisää

Tiedotteet

Sekajäteastioiden pesut käynnissä

29.6.2020 - Kunnan järjestämän jätteenkuljetuksen alueilla suoritetaan tulevien viikkojen aikana sekajäteastian pesuja. Tämän vuoksi astianne saatetaan tyhjentää rytmistä poiketen pesua varten. Pesut eivät vaikuta tyhjennysrytmiin.

Multian keskustaan avattu aluekeräyspiste

23.6.2020 - Multialla on avattu aluekeräyspiste osoitteeseen Keskustie 31 . Pisteellä kerätään lasia, metallia ja pahvia. Myöhemmin myös muovipakkauksia ja paperia.

Toimipisteet palvelevat kesällä

10.6.2020 - Sammakkokankaan lajitteluasemat ja jätekeskus palvelevat läpi kesän normaalisti. Marraskuun alussa siirrytään osalla asemista talvikauden sulkuun.

 

KAIKKI TIEDOTTEET

Sammakkokangas on kuntien omistama jäteyhtiö.

Jätepalvelut • Jäteneuvonta • Jätteiden keräys ja käsittely • Jäteastioiden myynti

 

Sähköinen asiointipalvelu mahdollistaa jätehuolto- asioiden hoitamisen 24/7

Sähköinen asiointi mahdollistaa jäteasioiden hoitamisen kellonajasta riippumatta. Yhtiön asiakaspalvelu toki palvelee jatkossakin arkisin klo 9 – 15:

044 4685 502 • info@sammakkokangas.fi

 

ASIOI VERKOSSA

 

Näin otat sähköisen asioinnin käyttöön

 

1. Avaa sähköinen asiointi klikkaamalla pinkkiä pisarasymbolia (Asioi verkossa) tämän sivun oikeasta yläkulmasta tai oheisesta painikkeesta.

2. Sähköistä asiointia varten tarvitset viimeisimmän jätelaskusi. Käyttäjätunnuksena toimii laskulta löytyvä asiakasnumerosi ja ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasanana laskun numero. Salasana tulee muuttaa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen.

3. Jätehuoltopalvelun voi tilata sähköisen asioinnin aloitussivulta löytyvän Liity jätehuoltoon -painikkeen kautta. Sähköistä asiointipalvelua voi käyttää, vaikka ei vielä olisi jätehuollon asiakas.

 

Vuosikatsaus

Yhtiön kuudestoista toimintavuosi oli varsin työntäyteinen. Merkittäviä toimia olivat Äänekosken lajitteluaseman rakentaminen ja uusien kuntaurakka-alueiden kilpailuttaminen. Aluekeräyspisteverkoston saneerausta jatkettiin. Jätekeskuksessa tehtiin suotovesien käsittelyn kehittämistä. Multian ja Hankasalmen kuntien päätökset liittyen osakkuuteen Sammakkokangas Oy:ssä saivat lainvoiman. Yhtiö on ollut mukana useammassa hankkeessa.

 

LUE LISÄÄ

Arkisto

Asiakaslehti

kansi.jpg 

UUSIN JULKAISU

ARKISTO

Sydän-Suomen jätelautakunta

 

Sydän-Suomen jätelautakunta on kuntien yhteinen jätehuoltoviranomainen ja sen isäntäkuntana toimii Saarijärven kaupunki. Muut jäsenkunnat ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Uurainen, Petäjävesi, Multia, Hankasalmi ja Äänekoski sekä osittaisena jäsenenä Pihtipudas ja Viitasaari.

Jätelautakunta hoitaa toimialueensa jätelain (646/2011) mukaiset viranomaistehtävät, joita ovat jätehuoltomääräysten, jätetaksan ja palvelutason vahvistaminen sekä jätehuoltoon liittymisen seuranta ja jätehuoltorekisterin ylläpitäminen.

 

LUE LISÄÄ