Huomioitavaa juuri nyt

Sekajäteastioiden pesut käynnissä

29.6.2020

Kunnan järjestämän jätteenkuljetuksen alueilla suoritetaan tulevien viikkojen aikana sekajäteastian pesuja. Tämän vuoksi astianne saatetaan tyhjentää rytmistä poiketen pesua varten. Pesut eivät vaikuta tyhjennysrytmiin.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Multian keskustaan avattu aluekeräyspiste

23.6.2020

Multialla on avattu aluekeräyspiste osoitteeseen Keskustie 31 . Pisteellä kerätään lasia, metallia ja pahvia. Myöhemmin myös muovipakkauksia ja paperia.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Juhannusviikon ajot

15.6.2020

Juhannusaaton vuoksi jäteastia saatetaan tyhjentää jo normaalityhjennyspäivää edeltävänä päivänä. Juhannusaattona asiakaspalvelu ja toimipisteemme ovat kiinni. Hyvää keskikesän juhlaa!

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Toimipisteet palvelevat kesällä

10.6.2020

Sammakkokankaan lajitteluasemat ja jätekeskus palvelevat läpi kesän normaalisti. Marraskuun alussa siirrytään osalla asemista talvikauden sulkuun.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Jätekeskuksessa myytävänä multaa ja kuorikatetta

22.4.2020

Lue lisää

Tiedotteet

Jätetaksaan muutama muutos voimaan 3.6.2020

4.6.2020 - Jätelautakunta käsitteli 2.6.2020 kokouksessaan jätetaksan osalta muutaman muutoksen. Muutokset koskivat lajitteluasemahinnoittelua sekä kattohuovan vastaanottohintaa.

Maksaminen muuttuu jätekeskuksessa

1.6.2020 - Jätekeskuksessa ei oteta enää vastaan käteismaksuja, vaan kuormat voi maksaa kortilla tai laskulla. Laskusta veloitetaan laskutuslisä.

Katsaus vuoteen 2019

20.5.2020 - Sammakkokankaan vuoden 2019 tapahtumista löydät tietoa vuosikatsauksesta ja vuosiraportista.

 

KAIKKI TIEDOTTEET

Sammakkokangas on kuntien omistama jäteyhtiö.

Jätepalvelut • Jäteneuvonta • Jätteiden keräys ja käsittely • Jäteastioiden myynti

 

Sähköinen asiointipalvelu mahdollistaa jätehuolto- asioiden hoitamisen 24/7

Sähköinen asiointi mahdollistaa jäteasioiden hoitamisen kellonajasta riippumatta. Yhtiön asiakaspalvelu toki palvelee jatkossakin arkisin klo 9 – 15:

044 4685 502 • info@sammakkokangas.fi

 

ASIOI VERKOSSA

 

Näin otat sähköisen asioinnin käyttöön

 

1. Avaa sähköinen asiointi klikkaamalla pinkkiä pisarasymbolia (Asioi verkossa) tämän sivun oikeasta yläkulmasta tai oheisesta painikkeesta.

2. Sähköistä asiointia varten tarvitset viimeisimmän jätelaskusi. Käyttäjätunnuksena toimii laskulta löytyvä asiakasnumerosi ja ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasanana laskun numero. Salasana tulee muuttaa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen.

3. Jätehuoltopalvelun voi tilata sähköisen asioinnin aloitussivulta löytyvän Liity jätehuoltoon -painikkeen kautta. Sähköistä asiointipalvelua voi käyttää, vaikka ei vielä olisi jätehuollon asiakas.

 

Vuosikatsaus

Yhtiön kuudestoista toimintavuosi oli varsin työntäyteinen. Merkittäviä toimia olivat Äänekosken lajitteluaseman rakentaminen ja uusien kuntaurakka-alueiden kilpailuttaminen. Aluekeräyspisteverkoston saneerausta jatkettiin. Jätekeskuksessa tehtiin suotovesien käsittelyn kehittämistä. Multian ja Hankasalmen kuntien päätökset liittyen osakkuuteen Sammakkokangas Oy:ssä saivat lainvoiman. Yhtiö on ollut mukana useammassa hankkeessa.

 

LUE LISÄÄ

Arkisto

Asiakaslehti

kansi.jpg 

UUSIN JULKAISU

ARKISTO

Sydän-Suomen jätelautakunta

 

Sydän-Suomen jätelautakunta on kuntien yhteinen jätehuoltoviranomainen ja sen isäntäkuntana toimii Saarijärven kaupunki. Muut jäsenkunnat ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Uurainen, Petäjävesi, Multia, Hankasalmi ja Äänekoski sekä osittaisena jäsenenä Pihtipudas ja Viitasaari.

Jätelautakunta hoitaa toimialueensa jätelain (646/2011) mukaiset viranomaistehtävät, joita ovat jätehuoltomääräysten, jätetaksan ja palvelutason vahvistaminen sekä jätehuoltoon liittymisen seuranta ja jätehuoltorekisterin ylläpitäminen.

 

LUE LISÄÄ