Jätehuollon laskutus

Vakituisten asukkaiden jäteastiatyhjennykset ja aluekeräyspisteen käyttöoikeusmaksut laskutetaan neljännesvuosittain tammi-, huhti-, heinä- ja lokakuussa. Perusmaksua laskutetaan jokaisella laskulla kolmen kuukauden osalta. 

Yritykset, joilla on käytössä normaaleja, kotitalousjätehuollon kaltaisia palveluita, laskutetaan samassa laskutusrytmissä vakituisten asukkaiden kanssa.

Vapaa-ajan kiinteistöjen laskutus tapahtuu kerran vuodessa.

Laskutuksesta huolehtivat Sammakkokankaan palveluneuvojat yhteistyössä Ropo Capitalin kanssa.

Maksuehto on 14 päivää. Mahdolliset maksumuistutukset tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa jätelautakunnalle 14 päivän kuluessa laskun saamisesta. (Sydän-Suomen jätelautakunta, PL 13, 43101 Saarijärvi)

Jätekeskusasiakkaiden laskutus

Jätekeskukseen tuodut kuormat voi maksaa pankkikortilla kuorman tuonnin yhteydessä. Kuorman käsittelymaksusta on mahdollista saada myös lasku. Laskutus tapahtuu kuukausittain. Lajitteluasemille tuodut maksulliset kuormat laskutetaan parin kuukauden välein. Osalla asemista on myös korttimaksumahdollisuus.

Laskutuksesta huolehtivat Sammakkokankaan asiakaspalvelu yhteistyössä Ropo Capitalin kanssa.

Maksumuistutukset ja perintä

Sammakkokankaan laskutuksen muistutusten lähettämisen hoitaa Ropo Capital Oy. Yhden maksumuistuksen jälkeen laskun perintä siirtyy jälkiperintään. Julkisoikeudellisten maksujen osalta jätelautakunta siirtää maksujen perinnän tarvittaessa ulosottoon. 

Ropo Capital Oy

ma - pe klo 8:00 - 20:00, la klo 10:00 - 15:00
p. 09 4246 1309, sammakkokangas@ropocapital.fi