Äänekosken lajitteluasema Koukku

Lajitteluasema Koukussa siirrytään poikkeusjärjestelyihin 23.3.2020 alkaen. Kohdennamme resurssit poikkeustilanteen kannalta tärkeämpiin jätehuoltotoimiin. Pyydämme siirtämään asema-asiointia myöhempään ajankohtaan. Poikkeustilanteen poistuttua aseman aukiolo laajenee ja palvelemme tehostetusti. Järjestämme tarvittaessa asioinnin lajitteluasemalla, mutta tämä vaatii ennakkoyhteydenoton asiakaspalveluun. Yhteydenotto tulee tehdä edellisenä päivänä. Poikkeava järjestely kestää 13.5.2020 saakka.

Sammakkokangas on avannut uuden toimipisteen Äänekosken Koukkuniemen teollisuusalueelle osoitteeseen Nuottatie 5 (kääntyy Koukkuniemenkatu 32 kohdilta).

Aluksi asema on auki tiistaista torstaihin klo 14 - 17. Keväällä 2020 toimistorakennuksen valmistuttua vietetään aseman virallisia avajaisia ja samalla myös aukioloajat monipuolistuvat. 

Lajitteluasema on tarkoitettu asumisessa (vakituinen ja vapaa-ajan) syntyville jätteille. Kuormakoko on henkilöautolla ja peräkärryllä tai pakettiautolla tuotavat kuormat. Koukussa ei vastaanoteta kuorma-auto- tai traktorikuormia. Yritysjätteiden vastaanotto tulee varmistaa etukäteen kuormakohtaisesti yhtiön asiakaspalvelusta.

Palvelemme: ti - to klo 14 - 17 (huhti - toukokuussa aukioloajat laajenevat) Poikkeava järjestely 23.3.2020 - 13.5.2020 välisen ajan. Katso ohjeet ylhäältä punaisella kerrotusta kohdasta.

 Lajitteluasemien vastaanottohinnat löydät Hinnat -> Asumisen jätetaksa ja hinnasto -sivun ylimmästä linkistä "Asumisen jätetaksa" (pdf).