Aluekeräyspisteet 

Saarijärven, Karstulan, Uuraisten, Kinnulan, Kannonkosken, Kivijärven, Äänekosken, Petäjäveden, Multian ja Hankasalmen alueella noin 130 Sammakkokankaan aluekeräyspistettä kotitalouksille ja vapaa-ajan asukkaille.

Suurin osa pisteistä on ns. aluekeräyspisteitä (ent. ekopiste), joissa kerätään erilaisia hyötyjätteitä: lasia, metallia, pahvia / kartonkia sekä paperia. Aluekeräyspistepalvelut rahoitetaan perusmaksulla. Keräyspisteverkostoon tehdään muutoksia erityisestu Saarijärven, Karstulan, Uuraisten, Kinnulan, Kannonkosken, Kivijärven ja Hankasalmen alueilla, jossa verkosto on laaja. Muutamia pisteitä per kunta on jo poistettu käytöstä ja jäljelle jääviin pisteisiin lisätty kapasiteettia. Äänekoskella, Petäjävedellä ja Multialla keräysverkostoa ei ollut lainkaan Rinki keräystä lukuunottamatta, kun kunta liittyi Sammakkokankaan osakkaaksi. Näissä kunnissa verkostoa on rakennettu. Sammakkokangas noudattaa keräyspistepalvelussa jäteviranomaisen määrittelemää palvelutasoa.

Sekajätteen keräys aluekeräyspisteissä

Aluekeräyspisteissä on myös sekajätteen keräysastioita, jotka on varattu käyttöoikeussopimuksen tehneiden asiakkaiden käyttöön. Ensisijainen vaihtoehto on kuitenkin ottaa käyttöö oma tai kimppa-astia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Asiakaspalvelumme tarjoaa ystävällistä neuvontaa ja lisätietoja jätehuollon palveluistamme arkisin 9-15.

p. 044 4685 502
info@sammakkokangas.fi