Huomioitavaa juuri nyt

Istutusmultaa myynnissä jätekeskuksessa

15.6.2022

Sammakkokankaan jätekeskuksessa Saarijärvellä on myynnissä istutusmultaa. Multaa noutavan tulee saapua vähintään puolituntia ennen sulkemisaikaa. 25 euroa peräkärrykuorma (n 600kg)

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Vieraslajikasvit

29.5.2022

Sammakkokankaan jätekeskuksessa otetaan vastaan vieraslajikasveja. Emme peri vastaanottomaksua, kun vieraslajit on kerätty osakaskunnistamme ja kyseessä on pienkuorma.

Lue lisää

Huomioitavaa juuri nyt

Lajitteluasemilla ja jätekeskuksen aukioloajat

28.3.2022

Kannonkosken, Kivijärven, Multian, Kinnulan ja Sumiaisten lajitteluasemat avautuvat huhtikuussa. Nämä asemat ovat auki vain osan aikaa vuodesta. Asemat avautuvat huhtikuussa ja ovat auki lokakuun loppuun saakka. Petäjäveden ja Uuraisten aseman aukioloajat pitenevät tunnilla huhtikuun alussa. Kesälle 2022 tulossa myös lauantaiaukioloaikoja.

Lue lisää

Tiedotteet

Itsepalveluasiointi Koukussa

4.6.2022 - Laajennamme Äänekosken lajitteluasema Koukun asiointia itsepalveluajoilla. Kokeilu käynnistetään maaliskuussa. Ajan varaaminen tapahtuu kotisivujemme kautta. Ensimmäiset itsepalveluajat on varattavissa perjantaille 1.4.2022. Aikoja pääsee varaamaan viikon 13 alussa.

Jätetaksa vuodelle 2022 ja siihen tehty tarkistus

1.5.2022 - Sydän-Suomen jätelautakunta vahvisti 14.12.2021 pitämässään kokouksessa jätetaksan vuodelle 2022. Löydät taksan kohdasta hinnat. Alkuvuoden polttoaineen hinnannoususta johtuen taksaan tehdään tarkistus 1.5.2022 alkaen.

Vaarallisten jätteiden mobiilikeräys

1.5.2022 - Vaarallisten jätteiden keräysrekka kiertää alueellamme viikolla 23. Muistuttelemme, että vakituisessa ja vapaa-ajan asumisessa syntyviä vaarallisia jätteitä saa tuoda lajitteluasemille ja jätekeskukseen ympäri vuoden niiden ollessa auki.

 

KAIKKI TIEDOTTEET

Sammakkokangas on kuntien omistama jäteyhtiö.

Jätepalvelut • Jäteneuvonta • Jätteiden keräys ja käsittely • Jäteastioiden myynti

 

Sähköinen asiointipalvelu mahdollistaa jätehuolto- asioiden hoitamisen 24/7

Sähköinen asiointi mahdollistaa jäteasioiden hoitamisen kellonajasta riippumatta. Yhtiön asiakaspalvelu toki palvelee jatkossakin arkisin klo 9 – 15:

044 4685 502 • info@sammakkokangas.fi

 

ASIOI VERKOSSA

 

Näin otat sähköisen asioinnin käyttöön

 

1. Avaa sähköinen asiointi klikkaamalla pinkkiä pisarasymbolia (Asioi verkossa) tämän sivun oikeasta yläkulmasta tai oheisesta painikkeesta.

2. Sähköistä asiointia varten tarvitset viimeisimmän jätelaskusi. Käyttäjätunnuksena toimii laskulta löytyvä asiakasnumerosi ja ensimmäisellä kirjautumiskerralla salasanana laskun numero. Salasana tulee muuttaa ensimmäisen kirjautumisen jälkeen.

3. Jätehuoltopalvelun voi tilata sähköisen asioinnin aloitussivulta löytyvän Liity jätehuoltoon -painikkeen kautta. Sähköistä asiointipalvelua voi käyttää, vaikka ei vielä olisi jätehuollon asiakas.

 

Vuosikatsaus

Yhtiön 18. toimintavuosi oli kiireinen. Kuljetusten osalta urakka-alue laajeni Petäjävedelle ja palvelutason mukaisten muutosten vieminen käytäntöön puhutti paljon. Asiakaspalvelu hoidettiin osin etänä eli Sammmakkokankaalla on ollut puhelinpalvelu käytössä. Myös yhteistyöpalaverit pidettiin suureksi osaksi etäyhteyksin. Lajitteluasemien ja jätekeskuksen palveluita kehitettiin edelleen ja lajittelumahdollisuuksia parannettiin.

 

 

LUE LISÄÄ

Arkisto

Tiedotuslehti

sammakkonews.jpg
 

UUSIN JULKAISU

ARKISTO

Sydän-Suomen jätelautakunta

 

Sydän-Suomen jätelautakunta on kuntien yhteinen jätehuoltoviranomainen ja sen isäntäkuntana toimii Saarijärven kaupunki. Muut jäsenkunnat ovat Kannonkoski, Karstula, Kinnula, Kivijärvi, Uurainen, Petäjävesi, Multia, Hankasalmi ja Äänekoski sekä osittaisena jäsenenä Pihtipudas ja Viitasaari.

Jätelautakunta hoitaa toimialueensa jätelain (646/2011) mukaiset viranomaistehtävät, joita ovat jätehuoltomääräysten, jätetaksan ja palvelutason vahvistaminen sekä jätehuoltoon liittymisen seuranta ja jätehuoltorekisterin ylläpitäminen.

 

LUE LISÄÄ