Aluekeräyspisteet 

Saarijärven, Karstulan, Uuraisten, Kinnulan, Kannonkosken, Kivijärven, Äänekosken, Petäjäveden, Multian ja Hankasalmen alueella Sammakkokangas ylläpitää tuottajien keräystä täydentävää aluekeräyspisteverkostoa kotitalouksille ja vapaa-ajan asukkaille.

Suurin osa pisteistä on ns. aluekeräyspisteitä (ent. ekopiste), joissa kerätään erilaisia hyötyjätteitä: lasia, metallia, pahvia / kartonkia sekä paperia. Aluekeräyspistepalvelut rahoitetaan perusmaksulla. Keräyspisteverkostoon tehdään muutoksia jäteviranomaisen linjaaman palvelutason mukaisesti. Muutamia pisteitä per kunta on jo poistettu käytöstä ja jäljelle jääviin pisteisiin lisätty kapasiteettia.  

Sekajätteen keräys aluekeräyspisteissä

Aluekeräyspisteissä on myös sekajätteen keräysastioita, jotka on varattu käyttöoikeussopimuksen tehneiden asiakkaiden käyttöön. Ensisijainen vaihtoehto on kuitenkin ottaa käyttöö oma tai kimppa-astia. Perusmaksua vastaan yleisiin pisteisiin ei saa jättää sekajätettä vaan ainoastaan aluekeräyspisteen käyttöoikeusmaksu antaa oikeuden käyttää astioita. Vuosittain käyttöoikeusmaksua maksaville lähetetään lista sekajätepisteistä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Asiakaspalvelumme tarjoaa ystävällistä neuvontaa ja lisätietoja jätehuollon palveluistamme arkisin 9-15.

p. 044 4685 502
info@sammakkokangas.fi